Underbart underlag i sovrummet

Förr så slet man ut heltäckningsmattorna ur de gamla sovrummen för att lägga in plastmattor eller trägolv. Nu börjar det bli trendigt igen med heltäckningsmatta igen. Framförallt så är dessa nya mattor oftast allergifria och testade på ett sådant sätt som en modern familj vill att de ska vara. 

carpet

Tidigare så var inte heltäckningsmattorna av den kvalitén att de egentligen skulle fått funnits i våra hem, en kvalstersamlare av mått och ohygienisk och svårstädad. Annat är det nu, moderna allergifria mattor som är både ljuddämpande och som spar energi. Ta en titt på sajten Mattplattor som säljer textilplattor och heltäckningsmattor online.

Enligt företaget som säljer dessa ska det vara oerhört smidigt att lägga in då plattorna mäter 50×50 centimeter. Det som kan behövas är mattejp och en mattkniv, en storfördel då det är samma storlek på plattorna är att du kan kombinera färgval hur du vill eller låta det vara enfärgat. I mindre rum än 10 kvadrat så behövs inte tejpen utan du kan lägga plattorna lösa i rummet då storleken gör att inte plattorna så lätt rör sig som på en större yta.

Du kan alltså enkelt lägga dessa plattor själv och går relativt snabbt att få på plats. Plattorna är av hög kvalité och tillverkas i Holland och Belgien, de är lätta att rengöra med dammsugare eller mattvätt om så skulle behövas. Skulle det vara så att en platta är så förstörd så den inte går att få ren så tänk på att beställa hem några extra plattor så kan du enkelt byta ut den som blivit förstörd.