Skapa din egen stil

När det kommer till inredning så finns det många olika inredningsbloggar och massor av inspiration att hitta ute på nätet. Det ligger på tapeten att försöka återbruka det man kan för att vara rädd om miljön och idéerna flödar även här.

Det viktigaste när du inreder ditt hem är att du gör det utefter ditt eget tycke och smak. Det är du som ska komma hem och känna ett lugn i din egen lilla oas, här ska du kunna släppa all stress och bara vara. Ladda dina batterier och trivas med att påta på med de sysslor som sedan ska göras. Tänk även på att inreda smart och se till att underlätta för dig själv vad gäller städning och andra hushållssysslor.

Vad gäller stilar så kan du blanda fritt mellan olika varianter och hitta det som tilltalar dig men se till så att det inte blir alltför plottrigt och rörigt, så är risken att det suger energi istället för att ladda upp den. Det stilrena vita kan du kombinera med färgglada textiler som du kan byta ut när du vill ha en förändring. Det är också lättsamt att låta de vita väggarna och skåp prydas med växter, olika  material från naturen eller de saker du återbrukat och gett nytt liv.