Olika sätt att använda väggytan i ett rum

Det vanligaste sättet att använda väggytan i ett rum är genom att dekorera det med tavlor, men det finns även andra sätt att använda väggytan på. Många väljer att måla en fondvägg. Det finns en del saker att tänka på när du ska måla en vägg för att du ska få ett så bra resultat som möjligt. Det är bland annat av stor vikt att du använder rätt typ av färg.

Välj unika posters

Att dekorera väggarna med posters är också mycket populärt idag och på printsbyemla.se hittar du många vackra motiv. Hon tillverkar posters med kärlek och de massproduceras inte för att du ska kunna ha unika posters på väggarna. På flera ställen online kan du även skapa egna posters med fotografier för att få en ännu mer unik känsla i ditt hem. Kanske har du något favoritfoto på lut?

Förvaring på väggarna

Om du behöver mer förvaring hemma kan det vara klokt att utnyttja väggarna för det. Det finns en mängd förvaringsknep du kan använda dig av. Varför inte dekorera väggen med dina smycken? Eller göra egna snygga förvaringshyllor att dekorera med? Möjligheterna är enormt många och du kan fixa förvaring på flera snygga sätt. Att kombinera förvaring och inredning är mycket klokt och det sparar plats på golven.