Inred smart

Att inreda sitt hem är i många fall en utmaning. Det gäller att hitta saker som passar väl samman och det gäller att inreda för den budget man har. Att hitta snygg och exklusiv inredning är idag ganska lätt, genom ett snabbsök på nätet kommer det upp radvis med sajter som säljer det allra senaste och trendigaste. Att däremot hitta inredning som är prisvärd, men ändå trendig är en helt annan sak.En första sak när det gäller inredning är att tänka på att bygga en stilren och neutral grund i hemmet. Genom att färgsätta väggar, golv och större möbler i neutrala färgsättningar skapar du en miljö som håller över tid, en miljö som med ganska enkla medel kan förändras efter trender och stil. Tidlösa, neutrala toner som håller över tid är vitt, grått, beige och svart. Med dessa färgsättningar kan du komplettera med vilken accentfärg eller inredningsdetalj som helst och med enkla medel skapa ett trendigt hem.InredningFör att sedan skapa en personlig, unik men trendig inredning gäller det att välja inredningsdetaljerna smart. Blanda gärna loppisfynd och ikeamöbler med någon mer exklusiv detalj. Genom att hitta en billig grund i inredningen får du pengar över att komplettera med några dyrgripar som sticker ut. På detta sätt skapar du också en dynamik i inredningen vilket i sig är väldigt trendigt idag. Ett annat tips är att kolla om de mer exklusiva detaljer du söker finns på rabatt eller genom rabattkoder. då kan du även där kapa kostnaderna och få mer pengar över.Här kommer några tips på sajter att besöka för att inreda ditt hem, exklusivt och stilrent men ändå budgetsmart:

  • Hitta rabattkoder. Genom att hitta rabattkoder hos några av de större inredningssajterna kommer du att kunna köpa dyrgriparna i inredningen till ett bättre pris. Rabattsök är ett alternativ, en sajt med många bra rabatter och här finns rabatter till bland annat Furniturebox, John Lewis och Allrum.
  • Hitta bra loppisar online. Idag behöver du inte trängas och armbåga dig fram för att de unika loppisfynden, du behöver inte resa land och rike runt på helgerna. Idag finns det många bra loppis sajter online. Du kan då enkelt klicka hem dina favoriter hemifrån vardagsrumssoffan.  Cirkusloppan är en av dessa loppisar som går att hitta. Här kommer du in i en charmig onlinebutik med loppisfynd som främst har fokus på 50 och 60-tal. All frakt är härifrån gratis.
  • Klassiska köp och säljsajter. För dig som har tid att spendera och bevaka är klassiska köp- och säljsajter något att satsa på. Blocket är en klassisk sådan där du kan hitta alltifrån gardiner till snygga designprodukter. Men ska du hitta de riktiga godbitarna är det bra att lägga vissa kategorier under bevakning för att snabbt hinna med och köpa produkterna innan någon annan hinner före.

GammeldagsFör att summera: Satsa på en neutral grund, blanda loppisfynd, IKEA möbler och design. Gör hemmet unikt, trendigt och mysigt. Lycka till!