Få till det där lilla extra

När man håller på med inredning och det där sista piffet som man kan känna att man tvekar inför valet av produkter. Det gäller att få till det där lilla extra som gör att rummet blir så där mysigt som man vill ha det. Fördelen med piffet är att man snabbt och enkelt kan förändra och skapa en helt ny miljö med några kuddar och lite belysning.

Unika produkter för inredningen

Det kan vara skoj att köpa något som kanske inte grannen har och på nätet finns det många möjligheter till att hitta något som man tycker om och kanske inte alla har hittat än. Det kan vara de där speciella kuddarna till soffan eller pläden som man längtat efter så länge. Försök att hitta något mönstrat om du i resterande inredning har ganska sparsmakat med mönster. En soffa kan lyfta med trevliga kuddar som lyser upp en annars ganska blek och intetsägande soffa.

Skapa stämning med belysning

Det går på många sätt att skapa en skön stämning i ett rum med hjälp av belysningen. När du renoverar så se till att du få in eluttag på de ställen där du vill ha någon form av belysning. Det kan vara för fönsterbelysning men också vid din soffa och soffbord. Det kräver en viss planering redan innan du påbörjar din renovering med det elektriska. Det minsta du vill ha är en massa skarvsladdar som ligger för olika typer av belysning. Se också till att du får så mycket som möjligt dimbart för att kunna sätta den stämning du vill ha.