Coola inredningsprylar – kök

Att ha coola inredningsprylar i sitt hem är något som jag tror många gillar. Det är roligt att sticka ut lite, även i inredningen. Varför inte använda gamla lastpallar och skapa ett snyggt vardagsrumsbord eller en gammal tvättmaskinstrumma och skapa egendesignat rullbord bredvid sängen. Vi har här kollat lite på nya coola inrednings prylar till köket. Hoppas du hittar något som faller dig i smaken.

Spermieformad äggkopp

Starling & Grobba är en liten designbyrå som har designat en riktigt cool inredningsdetalj för hemmet och köket, nämligen en äggkopp i formen av en spermie. Dessa äggkoppar funkar självklart som äggkopp vid frukostbordet men är riktigt snygga att bara ha framme i köket som en cool inredningsdetalj. Äggkopparna finns i färgerna grön, gul, röd och svart. Vår favorit är den limegröna koppen, ställ dem gärna på köksbordet så de är väl synliga. Du hittar dessa äggkoppar på Starling & Grobbas hemsida, Norrform, under fliken äggkoppar.norrform

Mini fridge

Mini Fridge är en relativt ny produkt som släppts på marknaden. Det är som namnet antyder ett litet kylskåp i riktigt cool retrodesign i riktigt snygg turkosblå högblank färg. Kylskåpet rymmer en läsk och ett par mackor, eller kanske några kalla till maten. Mini Fridge går att koppla direkt i vägguttaget eller kopplas i cigarettuttaget på bilen om du vill ha det med dig till förfesten. Ett måste att ha framme på köksbänken. Du hittar Mini Frige här.

Graffiti

En viktig detalj i hemmet, vare sig det är köket, vardagsrummet eller hallen, är snygga tavlor. En stor tavla i graffiti eller en plansch med något tänkvärt ordspråk kan verkligen lyfta ett rum och ge det ett schyst intryck. Vi har hittat några snygga graffiti tavlor på Happy Wall. Riktigt snygga tavlor till ett bra pris. Vår favorit är en stor tavla i limegrön med knallrosa inslag. Du hittar griffeltavlan här.

 graffiti

För att skapa ett hem med stil och attityd tycker vi att du ska satsa på att ha några unika prylar som lyfter den övriga inredningen. Behåll gärna basen i neutrala toner för att funka långsiktigt, satsa sedan på klara knalliga färger med annorlunda former på inredningsdetaljerna för att skapa unik och personlig inredning.